Kennel Lots Of Spots
Opdræt af dalmatinerhunde til udstilling og til familiehunde

2004 Dalmatiner kuld

Lucky, som er en af Lillis hvalpe fra første kuld fik overraskende nok hvalpe !
De kom for det første 4 dage efter termin - men for det andet blot 6 dage efter at dyrlægen definitivt havde erklæret hende tom ! Når man så ser det lille luksus-kuld hun fik, kan man måske bedre forstå tvivlen. De blev født 17. februar 2004. Velkommen til Josephine og Sophie.
Lots Of Spots Josephine Baker, sort tæve og Lots Of Spots Miss Sophie, brun tæve
lucky obi

 

Scroll ned og følg hvalpenes opvækst i billeder herunder.
pil

Mor: Lucky
Far: T-Cart Obvious (Obi)
 

 

Uge 1:

lucky   lucky1
Aldrig er hvalpe blevt vendt, drejet, undersøgt og rengjort så grundigt som Lucky finder det nøjvendig!   Hun er jublende lykkelig for Josephine og Sophie - og selvom Lilli er MEGET misundelig, så holder Lucky på sin ret og passer selv sine hvalpe uden utidig indblanding fra hvalpenes mormor!
lucky2
  lilli
Lucky har været alene hjemme og har benyttet lejligheden til at "rydde lidt op" i hvalpekassen, så Josephine og Sophie må på bjergbestigning for at finde mælkebaren!   Da skaderne er udbedret laver Lilli en "sit down strejke" i hvalpekassen i håb om, at HUN endelig kan få lov at få de hvalpe, som bestemt MÅ være hendes !
lucky4
  lucky5
Men Lucky får sine børn ned i hvalpekassen igen - og tæpperne er nu sømmet fast.....   For at få dækket sine afbrudte redebygningsinstinkter får Lucky lov at gemme sig under et tæppe
sophie   phine

5 dage gammel:

På Sophies mave kan man se de første spæde tegn på pletter. Og ja, når Sophie bliver stor bliver hun brunplettet, hvilket kan ses på farven på hendes næse.

 

7 dage gammel:

På Josephine, som er sortplettet, er pletterne endnu tydligere. Hun er så også 2 dage ældre på dette billede.

 

Uge 2:

lucky6
  lucky7
Luckys ordsprog har alle dage været: "Man er vel en prinsesse", så hvad er mere naturligt end at få lov at have sine hvalpe i sofaen samt at have hele to mand til at holde sin vandskål, når man bliver tørstig?!!!  

Luckys hvalpe er efterhånden monsterhvalpe! De er simpelthen fede, da de jo kun er 2 om al Luckys gode mælk. Dette er et billede af kun 11 dage gamle hvalpe !!!

lucky8
  josephineogsophie
Sophie får lige et kærligt slik i øret.   Josephine (sort) og Sophie (brun) sover skønhedssøvn.
sophie1   sophie2
Sophie sover stadig   .....indimellem får hun dog tid til at gabe lidt

Uge 3:
Her præsenteres pigerne 19 dage gamle. Der er sket meget i løbet at den sidste uge. Først og vigtigst af alt: Begge hvalpe kan høre ! Og har fået deres fulde navne. Som det ses har de nu åbnet deres øjne helt. Deres personlighed er også ved at udvikle sig. Josephine er en lille hyggeprinsesse, der bare elsker at blive taget op og ligge og hygge sig i arm. Sophie er en mere utålmodig dame, der så sandelig ikke er bange for at sige fra. Nøjagtig som hendes mor Lucky var som hvalp.

Josephine1   Sophie3
Lots Of Spots Josephine Baker   Lots Of Spots Miss Sophie
josephine4   sophie8
Josephine sidder faktisk her og tisser på gulvtæppet. Hun har meget at lære endnu.......   Sophie sidder lige og er lidt yndig!
phine3   sophie9
Josephine Baker   Perfekt billede af Sophie visende en treugers hvalps suttesnude
begge   sharpei
Josephine og Sophie synkronsover. De er her 19 dage gamle og pletterne er nu helt tydelige, men kun på den sorte hvalp er pletterne fremme i pelsen med sorte hår.   Sophie leger SharPei - pels med plads til at vokse.....


pålur   onkel

Misundelse er en svær ting. Boris ligger her på lur bagved Lucky......

  ....parat til at springe til og lege far/mor/børn med det samme Lucky går fra hvalpene. Hvilket hun sjældent gør......
tjek    
.....men her gennemgår Josephine dog lige et grundigt tjek fra Boris og Lilli, imens Lucky er ude og tisse.    

Uge 4:

23dg   23dg1
Lots Of Spots Joesphine Baker 23 dage gammel   Lots Of Spots Miss Sophie 23 dage gammel
mad   mad1

Kig godt på dette første billede og gæt hvem der var mest interesseret, da der blev serveret mad.
Den store brune næse i baggrundet tilhører da vist Boris !

 

Så besluttede Josephine sig for at prøve.
Og af en eller anden grund, så spiser hvalpe altså bedst, når de har en fod eller fire oppe i maden!

sutsko   væk
Sophie på eventyr:
En sutsko ! Bare rolig, den klarer jeg !
  Flyt dig onkel Boris:
Jeg skal forbi her.
mormor   fod

Hej Mormor ! Josephine hilser lige på Lilli

  Josephine er "lidt" tyk og ikke så adræt, så det eneste hun kunne fange var sin egen fod...
mælkebar   sluk
To små tøser på lur efter mælkebaren, imens mor er optaget af lækkerier på sofabordet. Men desværre for dem: De er for små til stående dinner endnu......  

Og sluk så det kamera, så jeg kan få ro til at sove !

 

Uge 5+6:
Der har ikke været megen tid til overs de sidste par uger, da Sophie har været syg og har været indlagt fire dage på dyrehospitalet.Hun er blevet opereret for højredrejet aorta, og nu krydser vi fingre for, at hun kommer sig.
Men lidt billeder er det da blevet til.


sophie11
  fed
Sophie dagen før sin indlæggelse, som betød at hun måtte undvære sin mor i 4 dage.
  Det ses tydeligt på dette billede at Sophie ikke stortrivedes i samme grad som Josephine, som til gengæld er smællerfed !
stolt
  ekstratjek
En stolt mor !
  Lucky har godt kunnet mærke at Sophie ikke var helt okay. Her får hun lige et ekstra tjek.
dyr
  nedlagt
Hvalpenes første legetøj, en kanin og en mus...
  ....som Sophie straks nedlagde.....
gnask
  and
....og gennemgnaskede.   Imens fangede Josephine en and.
sko
  samman
Sådan en gammel sko er nu også interessant.   De leger også meget sammen.
madkamp
  phinemad
Josephine, som ellers er tyk nok, stjæler lige lidt mad ved Boris. Boris troede ikke sine egne øjne og holdt lige op med at tygge et sekund, skyndte sig så at tage et par mundfulde............  

......og overlod derefter frivilligt pladsen til Josephine, som straks gjorde sig det behageligt

 

Sophie13
  begge1
Sophie   Sophie og Josephine

Uge 7:

Sophie klarede ikke at komme sig efter sin operation og er blevet aflivet. At fortsætte ville ikke være til Sophies bedste, men kun for vores egen skyld. Så uanset hvor hård den beslutning var, så var det den eneste rigtige. Men en ting er sikkert: Sophie har efterladt et stort åbent sår i vores hjerter. Hun er blevet plejet og passet 24 timer i døgnet i håb om at få hende i orden, så savnet er lige nu kæmpestort. Sophie blev 7 uger gammel.

farvel'

Regnbuebroen

På denne vor side af himlen findes et sted kaldet Regnbuebroen. Når et dyr, som har stået os mennesker særligt nært dør, rejser det hen til Regnbuebroen. Der findes grønne enge og bakker, hvor vore særlige dyrevenner kan løbe rundt og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin, og vores venner er glade og har det godt. Alle dyr, som engang var syge og gamle, får deres styrke tilbage. De som var skadede eller lemlæstede heles og bliver stærke igen, præcis sådan som vi husker og mindes dem, som de var engang. Dyrene er glade og tilfredse på nær een enkelt ting: Alle som een savner de deres kære, som engang var dem nær, og som de måtte lade tilbage.

De løber sammen, hygger sig og leger; men pludselig en dag sker det, at en af flokken med et stopper op og ser mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, kroppen begynder at skælve. Pludselig begynder den at løbe bort fra de andre, hurtigere og hurtigere går det, indtil det næsten flyver henover det grønne græs så hurtigt, som dets ben kan bære det. Du er blevet set, og når du og din specielle ven mødes, omfavner I henrykt hinanden i et glædeligt gensyn. Glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner igen din elskede ven, og du ser endnu en gang ind i dit dyrs trofaste øjne. Det som alt for længe har været borte fra dit liv - men aldrig et øjeblik fra dit hjerte. Derpå krydser I sammen Regnbuebroen - for aldrig at skilles mere.


lege

  lege2
lege3  

Ganske upåagtet om Sophie er der eller ej, så leger Boris og Josephine videre.

Josephine har i Boris verdens bedste legeonkel. Han er altid parat til at lege, og meget forsigtig med ikke at være for hård ved hende.

Lilli har mere påtaget sig den opdragende rolle, og er den der sørger for, at Josephine bliver sat på plads en gang imellem. Men aldrig uden at tilgive Josephine med et kærligt slik straks bagefter.

Lucky har selvfølgelig moderrollen. En rolle hun har gået meget op i og taget ret seriøst. Men nu er også hun rigtigt begyndt at lege med Joesphine.

Heldigvis er Josephine en meget selvstændig hvalp. Ellers ville hun da næsten blive kvalt i al den omsorg, der bliver hende til dels, nu da hun er alene tilbage.

model   model1
model3  

Josephine øver sig som fotomodel.

Med de poter hun fremviser på nuværende tidspunkt, er der da vist ingen tvivl om, at Josephine har tænkt sig at blive en STOR dame !

sol

   
Josephine ligger lige og nyder forårssolen.    

Uge 8:

3 generationer

Billedet der bare MÅTTE tages: 3 generationer
Mormor Lilli Marleen, datter Lucky og barnebarn Josephine

farvel1
Josephine er nu en stor pige, der skal til at flytte hjemmefra, så hun var ude og sige farvel til Camilla og Cecilie.
telt   telt1
Hvalpeteltet er blevet flittigt brugt. Alle legesagerne var hurtige at rydde af vejen, når der skulle ryddes op - men lige så hurtige at hente ud igen, når der skulle leges. Og det gjaldt både hvalpe og voksne hunde.  

Josephine var meget glad for teltet, for man kunne også lege med selve teltet og nedlægge det totalt !

Josephine har nu fået teltet med i sit nye hjem.

påske   påske1

At der er gået en fotomodel tabt i Josephine er hævet over enhver tvivl.

 

Hun er ikke "anbragt" ved disse påskeliljer, men har simpelthen en medfødt evne til at vide, hvor hun tager sig bedst ud !

havestol

  afhent

Imens Josephine ventede på sine nye forældre tog hun sig lige en sidste ubekymret lur på en havestol i solen.

  Og her er så Rikke og Mikki, de glade og heldige ejere af Josephine. Lilli, som før har fået hvalpe afhentet, var vist den eneste der vidste, hvad der foregik. Hun fulgte i hvert fald Josephine helt ud til bilen og var ikke meget for at gå med ind i haven igen.....