Kennel Lots Of Spots
Opdræt af dalmatinerhunde til udstilling og til familiehunde

Nyheder 2008

December 2008

Så har vi modtaget årets første julegave!. Og uden at genere de, hvis pakker vi endnu ikke har åbnet, så er dette nok den bedste !
Min veninde Sanne er udstyret med noget så praktisk som en handyman, og han har fremstillet en perfekt hvalpekasse.

hvalpekasse   hvalpekasse2
Her er hvalpekassen lukket til de første uger i hvalpenes liv.


  Og her er fronten åben, til når hvalpene skal ud og udforske verden. Og stængerne, der skal hindre tæven i at lægge sig på hvalpene, kan naturligvis tages af, når den fare er overstået.
  alle-i-kasse  
  For at give et indtryk af størrelsen fandt vi lige en flok for hånden værende fotomodeller. Der er vist rigelig plads til Titania og et hvalpekuld.
Men nu er Titania under pres. For NU vil jeg have hvalpe! Men hun kommer vist desværre ikke i løbetid før midt i marts. Man må jo væbne sig med tålmodighed. Vi har dog allerede lavet en hot date med en flot fyr.......
 


November/December 2008

Både Titania og Gilbert var meldt til på to udstillingsdage i Kassel, en national og en international udstilling.
På førstedagen gik Gilbert sørme hen og vandt unghundeklassen med 6 deltagere og fik dermed et unghunde-certifikat. Forrygende !
Titania blev nr. 3 i åben klasse og det kunne hun jo ikke rigtigt bruge til noget.
På andendagen var det lige omvendt. Gilbert blev nr. 3 i sin klasse hos kineserne, hvor det så til gengæld lykkedes Titania at vinde championklassen hos dalmatinerne og dermed få sit sidste tyske certifikat. Så nu er Titania også Tysk Champion og Tysk Klubchampion.
Hun missede CACIB'et, så det internationale championat må vente lidt endnu.

Jeg er nødt til at fortælle, at Titania har været fremme i skoene - igen. På hotellet i Kassel fik hun åbnet døren til værelset, da hun og Gilbert et øjeblik var efterladt alene. Og sådan en chance kan jo ikke ignoreres. Så hun lokkede Gilbert med hen i restauranten for at kigge efter Mor. Sørg lige om jeg var flov, da receptionisten kom tilbage med begge hunde og påstod, at de generede gæsterne i restauranten ?. Gilbert med halen højt til vejs og spilopper i øjnene og Titania ret så stolt af sig selv ? JA ! Så for eftertiden må buret med ind på hotelværelset.

Et meget travlt udstillingsår er dermed til ende. Ikke færre end 23 udstillinger har Titania og jeg deltaget i. Dertil kommer en håndfuld Gilbert-udstillinger.

Titanias udstillingsresulteter er opdateret under Titania i byen

Næste år bliver nok mindre travlt på den front. Det er meningen at Titania skal parres i foråret, hvorefter vi forhåbentlig får travlt med hvalpe i stedet for.

Aug-Sep-Okt 2008

Tiden går med udstillinger i år. Men der bliver også tid til agility. Vi træner en gang om ugen, og det er ugens højdepunkt for Titania ! Hun er en meget aktiv hund og på agilitybanen får hun lov at brænde nogen af sine mange kræfter af. Hun elsker simpelthen at springe.
Slalom har hun derimod haft overordentligt svært ved at lære. Hun var simpelthen for hurtig og kunne slet ikke komme så meget ned i tempo inde i sin hjerne, at hun gav sig selv tid til at tænke lidt over problemet med alle disse pinde. Hun jordede bare igennem dem til fare for alt og alle og ikke mindst sig selv. Selv når vi prøvede med kun 2 eller 3 pinde kunne Titania ikke forstå noget som helst. Men så skete miraklet pludselig ! Vi havde ikke været til træning 3 uger i træk, og jeg troede, at nu var det nok forfra igen med det ski.... slalom. Men nej ! Titten snoede sig ud og ind fejlfrit og forlangte blot en håndfuld pølser. Stadig med snor på og med bøjede pinde godt nok, men dog mega fremskridt. Uden snor render hun blot ned og tror, at hun får godbidden "gratis". Så vi træner fortsat. Hun MÅ da kunne lære det !

 

Juli 2008

Titania er i løbetid. Og sikke en ballade !
Boris mistede forbindelsen til sin hjerne og er sendt ud af huset i pasningsordning, hvor han driver alle til vanvid, og hvor det også er lykkedes ham at stikke af og dukke op herhjemme en enkelt gang.
Gilbert, det lille uskyldig pjok på 6 måneder fik lov at blive i huset i sikker forventning om, at det var for tidligt for ham, men ak se her:

tit+gil2 tit+gil3 tit+gil3
Hans hormoner viste sig at være fuldt udviklede
i modsætning til hans fornemmelse for, hvad
der egentligt forventes af ham. Han snuser
korrekt nok bagpå, men spæner så om til
Titanias hoved, som derefter er blevet parret
dagen lang i en uge nu, når de da ikke lige
skiftes til at sidde i bur, for at få lidt fred..
Titania bliver så frustreret over fjolset, at
det næsten ser ud som om hun forsøger at vise ham, hvordan det hele skal foregå. Men så tror da pokker, at han henvender sig i den forkerte ende........


"Hov stop - lad være med at tage billder. Det er faktisk privat det her !"


 


Verdensudstilling i Stockholm
Sommerferien gik i år til Verdensudstillingen i Stockholm, hvor Titania blev udstillet.

Det var egentlig aldrig hendes mening, at hun skulle med til Sverige. Hun gjorde sig i hvert fald stor umage for at undgå det: Først sad hun fast i sit bur i bilen med sin pote og fik en infektion. Den kom hun sig fint over, men da neglen så voksede ud efter ca. 1 måned viste det sig, at den ikke var fæstnet foroven og den måtte opereres væk kun 10 dage inden Stockholm. Det gik fint og alt så godt ud, men hun kunne pludselig ikke tåle den penicillin hun fik. Så hun havde diare indtil torsdag, hvor vi skulle køre om fredagen. Hun var i forvejen lige i perfekt udstillingsform, hvilket for hendes vedkommende vil sige ret slank. Nu var hun så blevet tynd i stedet. Men ikke nok med det. Hun skar sig så lige på to poter, da hun var i skoven om onsdagen. Men eftersom hun altid har været en hård nyser, som meget nødigt lader sig mærke af den slags, så kom hun med alligevel.

Om lørdagen, hvor underlaget var græs, var hun ikke decideret halt, men løb heller ikke optimalt. Det blev kun til en Very Good.
Om søndagen på selve verdensudstillingen, hvor underlaget var indendørs på tæpper, var hun op til vanlig standard og løb glidende og energisk som altid. Dommeren valgte blot nogle andre hunde. Titania fik Excellent og var blandt de sidste 8 tæver i en Åben Klasse med deltagelse af ikke mindre end 42 tæver.

Titanias bror Oriana's Traceable Target blev nr. 2 i Åben Klasse hanner med Excellent og res.certifikat. Der var 32 deltagere i klassen, så det var ret flot.

 

Juni 2008

Titania blev BIR i Neumunster og vandt sit 4. CACIB. Dommer var George Kostopoulos fra Grækenland.
Det var på et hængende hår, at hun overhovedet kom af sted, men hævelsen på hendes dårlige tå nåede lige at forsvinde.
Det var VARMT i Neumunster. Så varmt at vi slet ikke orkede at bruge penge i de mange boder, der var dernede. Og så var det varmt !!
Titania var færdig, da vi nåede til Store Ring og ville helst bare ligge helt ned på siden og puste og stønne, så der fik vi bare et pænt farvel og tak efter at være nået blandt de sidste 8.

Dagen inden havde Gilbert sin udstillingsdebut i Babyklasse ved Dansk Kennel Klubs nationale udstilling i Varde. Han var rigtig dygtig - stod fint - lod sig glad undersøge - og løb også flot. Han fik en rigtig fin kritik og blev Bedste Baby. En titel man selvfølgelig godt kan prale lidt med - men sandheden er, at han var den eneste Chinese Crested babyhvalp.....

neumunster

Maj 2008

Som min kloge mor siger: En ulykke kommer aldrig alene - "Der kommer altid 3"
pote øre negl
1. Først måtte Boris til dyrlæge med en
knækket negl. Her på billedet er der gået
en uge med heftig slikken, så pelsen er
blevet misfarvet.
Til gengæld er neglen ved at se okay ud igen.

2. Så smuttede han lige en tur mere til dyrlæge.
Denne gang med en øreinfektion.3. Så begyndte Titania også at bruge af pengene. En infektion i en tå efter at have siddet fast i sit bur i bilen fik hende til at gå på 3 ben.


April 2008

25. april fyldte et medlem af husstanden 20 år. Det var min hest Billie Jean, som jeg har haft siden føl. Ja, faktisk er hun født ud i mine arme, da hendes mor Bobby Jean valgte at stå op og fole, så vi måtte gribe det lille føl. Billie inviterede sine venner til fødselsdag med smørrebrød m.v. på rideskolen. Venner som gennem årene har hjulpet og været der. Læs: Venner der har passet hende, når jeg og hundene har fartet rundt til hundeudstillinger i hele Europa. I øvrigt et held at der er personsammenfald mellem Billies venner og mine venner! Vi havde en rigtig hyggelig dag. Se billeder fra dagen her.

Titania er blevet Dansk Champion, da hun vandt sit sidste certifikat i Svendborg. Samtidig blev hun Svensk Champion, da hun havde certifikatet fra Malmø, der ventede.
Således er Titania og hendes søskende Tudor Rose, Target og Toffe alle i en alder af 2 år og 2 måneder danske champions.

Vi har endvidere været en tur i Berlin, hvor Titania vandt sit tredje CACIB. Nu må vi se, om vi kan komme i nærheden af et enkelt CACIB mere, for så bliver hun International Champion. Hun har nu CACIB i Danmark, Sverige og Tyskland. Titanias udstillingsresulteter kan ses under Titania i byen

Men det største der er sket i april er nu alligevel at Gilbert er flyttet ind!


Marts 2008

Titania har været en tur i Sverige. Nærmere betegnet på international udstilling i Malmø.
Hun blev bedste tæve og fik således et svensk certifikat og også CACIB

 

 Nyheder

2011

2010

2009

2008